De best geurende bloemen die er zijn

0

Wanneer bloemen aan een ruimte worden toegevoegd, zorgen ze niet alleen voor schoonheid, maar vullen ze ook de lucht met hun betoverende geuren. De volgende keer dat u op zoek bent naar een speciale manier om uw dierbaren te laten zien dat u om hen geeft, geef ze dan het geschenk van een natuurlijke geur met oogverblindende boeketten. Lees verder om enkele van de best ruikende bloemen te ontdekken die u deze zomer als cadeau kunt geven:

Lelie

Lelies zijn al lange tijd een lekker geurende bloemensoort. Deze dramatische, open toppen vullen elke ruimte met hun lekkere, verleidelijke parfum. Lelies worden gekweekt in vele kleuren, en zijn perfect voor alle gelegenheden. Als je graag een boeket lelies wilt versturen, doe het bij Flora Queen. Hun motto luidt: Send Flowers To Netherlands – Beautiful And Fresh.

Fresia

Voor een fruitige geur, geleverd in een kleurrijke verpakking, kijk dan niet verder dan de fresia. Volgens vele zijn deze bloesems populair bij Europese bloemisten, die de voorkeur geven aan de bloem vanwege het wijnachtige aroma. Fresia’s kunnen worden gekweekt in een verscheidenheid van kleuren, waaronder wit.

Zoete erwt

Vaak gebruikt als geur in parfum, lotion en andere badproducten, leveren zoete erwtenbloemen een licht maar gezond aroma. Verse zoete erwten zorgen voor een geur die zich goed mengt met andere bloemen en klassieke toppen die netjes in elk arrangement passen. Laat je vrienden en familie zien dat je van ze houdt door deze heerlijke geur, verkrijgbaar bij Flora Queen.

Lees ook dit artikel: Waarom voetballen in een pannakooi je een betere voetballer maakt

Pioen

Als het pioenenseizoen rolt, zorg er dan voor dat je de jouwe meteen ophaalt! Deze bloei is slechts voor een korte periode in bloei, meestal tussen april en juni. Het wachten is echter de moeite waard – deze kleurrijke toppen zitten vol met zoete geuren.

Roos

Wie onder ons houdt er niet van om te stoppen en de rozen te ruiken? Niet voor niets zijn deze bloemen synoniem geworden met een rijke, luxueuze geur – het is echt het parfum van de natuur. Rozen zijn even veelzijdig als zoet ruikend en kunnen voor elke gelegenheid in boeketten worden verwerkt.Roep klassieke romantiek en oude Hollywood glamour op met de rozen van Flora Queen.

Hyacint

De hyacintbloem staat bekend bij hoveniers en bloemenliefhebbers om zijn zoete, aardse en robuuste geur. De geur van de plant is zo zoet, dat hij een natuurlijke afschrikkende werking heeft tegen dieren en ongedierte die anders misschien wel verleidelijk zijn voor de heldere bollen. Deze bloesems zijn een prachtige aanvulling op elk boeket.

De zomer is vol van verbazingwekkende geuren, en dit zijn slechts een paar bloemen die het seizoen naar binnen zullen brengen. Vertel ons hieronder wat je favoriete bloemen zijn!