3 redenen waarom je moet investeren in een telefoonhoes

0

Je riskeert veel door een telefoon te gebruiken zonder een hoesje. Je herkent inmiddels het pijnlijke geluid van een vallende mobiel in een menigte van mensen. Het geluid wordt meestal gevolgd door “oohs” van mensen in de buurt, omdat de dader snel de telefoon van de grond pakt om te controleren op een gebarsten scherm.

Het is een vernietigend geluid, maar het is nog erger als het gebeurt zonder een telefoon hoesje. Op de een of andere manier spelen mensen graag met vuur als het gaat om telefoon hoesjes. Sommige mensen willen gewoon dat hun telefoon zo licht mogelijk is, of houden niet van het grote gevoel van een hoesje. In deze blog post lees je waarom je een hoesje voor je mobiel nodig hebt:

Smartphones vervangen is kostbaar

Onder je telefoon-contract betaalde je waarschijnlijk meer dan 200 euro om uw abonnement te starten. Hoewel dat niet al te drastisch lijkt voor een gloednieuwe telefoon, zul je vaak wel meer dan dat moeten betalen als je jouw telefoon een keertje laat vallen en het dan helemaal vernietigd is.

De meeste contracten hebben geen vervangende polissen en zelfs wanneer je je inschrijft voor een verzekering, kan het nog steeds een eigen risico kosten of beperken tot een enkele vervanging voor het gehele contract. Iedereen heeft hun telefoon minstens één keer laten vallen, dus waarom koop je niet gewoon een beschermende hoesje om je die extra kosten te besparen?

Een betere grip krijgen

Sommige mensen houden van de esthetiek van smartphones, maar hun slanke texturen maken het bijna onmogelijk om ze vast te houden. Echter, met de Samsung hoesjes van IYUPP, zijn er  opties die slank zitten, maar een aangrijpende textuur bieden die je zal helpen je telefoon in je handen te houden. Als je vaak onderweg bent, is een telefoonhoes de beste investering om je apparaat veilig te houden.

Bescherming in extreme omstandigheden

Als je in een gebied woont dat extreem hoge of lage temperaturen kan bereiken, kun je misschien overwegen om te investeren in een smartphone case van IYUPP. Extreem lage temperaturen in de winter kunnen een batterij bij -10 graden al beschadigen. Het gebruik van een telefoon bij een temperatuur van 20 graden onder nul leidt meestal tot het uitschakelen van de telefoon en bij 30 graden onder nul ontstaan er grote schermproblemen.

Tegelijkertijd kan de hitte ook allerlei schade aanrichten. Sommige smartphones worden zelfs niet aanbevolen om te worden gebruikt bij temperaturen boven de 35 graden omdat het de levensduur van de batterij kan verkorten en andere onverwachte gedragingen kan veroorzaken. Bovendien kunnen telefoons in de heetste delen van het land, op 45 graden, oververhit raken en helemaal niet meer functioneren.

Lees ook: Alles wat je moet weten over de BTW Berekenen

Extra: Wat is de beste mobiele telefoon hoes materiaal?

Carbon phone cases
Het carbon materiaal van IYUPP wordt gemaakt door strengen koolstof aan elkaar te weven tot een zeer licht materiaal dat nog sterker is dan staal. Koolstofvezel telefoon hoesjes zijn een van de duurste, maar de kosten worden gerechtvaardigd door de verfijnde geweven look, het lichte gewicht en de sterkte van de materialen. De koolstofvezel is zeer dun, maar kan een uitstekende bescherming bieden tegen krassen en andere veel voorkomende schade. De gsm-hoesjes van koolstofvezel zijn ideaal voor het beveiligen van de mobiele telefoon tegen middelgrote druppels op beton en andere harde oppervlakken.

Voordelen

  • Uiterst aantrekkelijk
  • Zeer dun en licht
  • Zeer sterk
  • Duurzaam

Nadelen

  • Beperkte patronen en kleuren
  • Zeer duur