Liverpool hanteert nog steeds 100% win rate tegen Chelsea

0

Premier League @ Stamford Bridge – Chelsea 1 doelpunt (Kante minuut 71) Liverpool 2 doelpunten (Alexander-Arnold minuut 14, Firmino minuut 30)

Liverpool handhaafde hun 100 procent start van het seizoen van de Premier League met een hard bevochten 2-1 overwinning op Chelsea.

Trent Alexander-Arnold opende het scoren op 14 minuten met een zinderende 20-yard schot.

De Blues bleven hun momenten hebben, want het niveau van Liverpool daalde in de tweede helft, en N’Golo Kante verminderde de achterstand met 19 minuten te gaan met een prachtige run en schot van net buiten het gebied.

Echter, Liverpool stond net stevig in een edgy finale om Chelsea te verlaten op de 11e plaats en nog steeds zonder een thuisoverwinning onder Frank Lampard.

Het resultaat ziet Jurgen Klopp’s kant maakt het zes overwinningen van zes in de top-vlucht te verplaatsen vijf punten vrij van de tweede geplaatste Manchester City en GLB de Duitse coach 150e league wedstrijd die verantwoordelijk is.

De Roden hebben nu slechts één van hun laatste 45 wedstrijden in de Premier League verloren en hebben ook een clubrecord opgebouwd, de zevende overwinning in de competitie.

Vervolgens reist Liverpool naar MK Dons voor een League Cup-botsing in het midden van de week vooraleer Sheffield United aanstaande zaterdag te bezoeken. Chelsea gastheer Grimsby in de kop alvorens Brighton in de Brug welkom te heten.