Barcelona breekt contract Monchu open tot 2021

FC Barcelona heeft opnieuw een toptalent langer bij de club kunnen houden. Ramón Rodríguez, Monchu, heeft met FC Barcelona een akkoord bereikt over een contractverlenging van drie seizoenen. De middenvelder van Barcelona B heeft net als de andere talenten die in de afgelopen weken hun contract verlengden een ontsnappingsclausule van maar liefst 100 miljoen euro gekregen.

Monchu heeft een optie in het contract om na de komende drie seizoenen zijn contract voor nog eens twee seizoenen te verlengen. Het talent van Barcelona B zette maandag zijn handtekening onder het contract. Eerder legde Barcelona onder meer Abel Ruiz, Riqui Puig en Oriol Busquets al langer vast.

De 18-jarige Monchu kwam in 2012 over van Real Mallorca. De middenvelder doorliep de afgelopen jaren de jeugdelftallen van FC Barcelona en was afgelopen seizoen speler van Juvenil A. Na een belangrijke rol te hebben gespeeld in de eerste maanden van de UEFA Youth League, was Monchu toe aan de volgende stap. Na Na de winterstop speelde het talent zes duels voor Barcelona B, waarvan hij er vijf in de basis begon.

Het bericht Barcelona breekt contract Monchu open tot 2021 verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico