Pique tegen Casemiro: ”Jij komt altijd weg met je overtredingen”

Gerard Pique speelde zondag niet alleen zeer goed in de clasico, de verdediger was tijdens het duel ook met hele andere zaken druk.  Zo had Pique een onderonsje met Casemiro, maar  werd Nacho in de catacombe ook even op de feiten gedrukt.

Tijdens de clasico had Pique een onderonsje met Casemiro en vertelde hem: ”Jij kan overtredingen maken zoveel als je wilt, maar jij krijgt nooit geel”, grapte Pique. De middenvelder van Real Madrid was minder blij met  de woorden van Pique.

Maar ook in de rust kon Pique het niet laten om andere spelers van Real Madrid  te provoceren.  Zo werd Nacho even verteld dat Barcelona eenvoudig kampioen is geworden. ”Wij zijn kampioen met veel punten verschil. Het is niet onmogelijk.”

 

Het bericht Pique tegen Casemiro: ”Jij komt altijd weg met je overtredingen” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico