‘Cruijff opnieuw in beeld bij Barcelona voor technische functie’

FC Barcelona   denkt er serieus over na om Jordi Cruijff een belangrijke functie te geven bij de club. De Catalanen zouden Cruijff graag aan het technisch hart van de club willen toevoegen, zo weet RAC1.   De 44-jarige Cruijff liet enkele weken geleden weten dat hij na dit seizoen vertrekt bij zijn huidige werkgever Maccabi Tel Aviv.

Barcelona had afgelopen zomer ook al interesse in Cruijff. De club deed hem toen een aanbod voor het technische hart van de club. Toen koos Cruijff er echter voor om zijn trainerscarrière op te pakken en  besloot om Tel Aviv zelf te gaan trainen, na drie kampioenschappen als technisch directeur. Maar na ééns seizoen vertrekt de  voormalig international bij de Israëlische club.

Cruijff’s band met FC Barcelona is in de laatste jaren enorm gegroeid. Jordi Cruijff heeft mede door het geweldige eerbetoon van de club aan Johan Cruijff  een geweldige band  met Josep Bartomeu.  De voorzitter heeft ervoor gezorgd  dat de familie Cruijff en FC Barcelona weer naar elkaar toe zijn gegroeid.

Mocht Cruijff niet in het technisch hart van de club willen, dan zou de club hem nog een andere aanbieding hebben gedaan. Volgens Rac1 zou de club ook bereidt zijn om hem de leiding te geven over Barcelona B.

 

Het bericht ‘Cruijff opnieuw in beeld bij Barcelona voor technische functie’ verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico