Valverde: ”Ze zetten ons vanaf minuut één onder druk”

FC Barcelona kent een uitstekend seizoen, maar gisteren ging het voor het eerst goed mis. Op bezoek bij AS Roma werd met 3-0 verloren en dat betekende het einde van de Europese campagne. Ernesto Valverde zag het langzaam misgaan.

“We waren niet in staat om ons eigen spel te spelen, alles ging goed aan hun kant”, aldus de trainer van de Catalanen na de wedstrijd. “Ze scoorden vroeg en het lukte ons niet om in de wedstrijd te komen. Ze zetten ons van minuut één tot minuut negentig onder druk. We konden ons eigen spel niet spelen, namen risico’s op het middenveld en slaagden er niet in om onder hun druk uit te komen. We moesten de lange bal hanteren.”

Valverde baalde, maar keek ook alweer vooruit. “Het spijt ons voor de fans. Maar we moeten onszelf snel weer richten op de prijzen die we dit seizoen nog wel kunnen winnen.”

Het bericht Valverde: ”Ze zetten ons vanaf minuut één onder druk” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico