BESTE VAN HET WEB: Politieke Ponerologie: Een Wetenschap over de Aard van voor Politieke Redenen Aangewend Kwaad

“Velen denken dat de mens aan het evolueren is; dat de samenleving evolueert; en dat we inmiddels controle hebben over het willekeurige kwaad van onze omgeving – of dat we dat in ieder geval zullen hebben nadat de decennialange Oorlog tegen het Terrorisme uitgevochten zal zijn.”

Laura Knight-Jadczyk uit de Introductie door de Editor van Politieke Ponerologie – Een wetenschap over de aard van voor politieke doeleinden aangewend kwaad, van Andrzej M. Lobaczewski

Commentaar: We houden hier de Nederlandse vertaling aan die enigszins afwijkt van de oorspronkelijke tekst die nadien wat aangepast is.

Mijn hele leven lang interesseer ik me bijzonder voor het doorzien van de aard van menselijk kwaad. En ik heb altijd geloofd dat het een van de meest belangrijke onderwerpen is die de mensheid dient te bevatten. Dus, dank je Larry Ogg van de universiteit van Denver die mij naar Lobaczewskis boek Politieke Ponerologie verwees (en voor je ideeën omtrent het presenteren van deze informatie).

Powered by WPeMatico