Messi moet uitduel met Malaga op laatste moment laten schieten

FC Barcelona kan zaterdagavond niet beschikken over Lionel Messi als de Catalanen op bezoek gaan bij Malaga. De club maakte via officiële kanalen bekend dat de Argentijn vanwege persoonlijke redenen niet in actie kan komen.   Mogelijk blijft Messi vanwege de aanstaande bevalling van zijn vrouw in Barcelona. Yerry Mina is zijn vervanger.

Barcelona treedt om 20.45 uur aan tegen Malaga, de nummer laatst van de Liga. Ernesto Valverde kan  tijdens dat duel niet alleen beschikken over Messi, hij kan ook al niet beschikken over de geblesseerde Andrés Iniesta, Nelson Semedo en Denis Suarez, die afgelopen week in de Catalaanse Supercup geblesseerd raakte.

Selectie: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Busquets, Suárez, Mina, Dembélé Coutinho, Paulinho, Alcácer, Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti  en Vermaelen.

Het bericht Messi moet uitduel met Malaga op laatste moment laten schieten verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico