Talent Barcelona vier maanden uitgeschakeld

Voor Sergi Samper is het seizoen definitief afgelopen. De middenvelder, die door Barcelona aan Las Palmas verhuurd werd, brak afgelopen week zijn enkel tijdens het duel met Eibar. Vrijdag werd het grote talent van FC Barcelona succesvol geopereerd.  

Samper moet na de operatie zo’n vier maanden herstellen.   Daarmee is het seizoen voor Sergi Samper definitief voorbij. De middenvelder kan zich gaan richten op het nieuwe seizoen.

Samper startte het seizoen in de voorbereiding bij FC Barcelona, maar werd net voor het sluiten van de transfermarkt verhuurd aan Las Palmas. Aan spelen kwam Samper niet toe. Maar onder de nieuwe coach, die er slechts enkele weken is, speelde het talent van Barcelona al vijf duels en viel hij de afgelopen weken positief op. De blessure is daarom een flinke tegenvaller voor Samper en FC Barcelona.

Het bericht Talent Barcelona vier maanden uitgeschakeld verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico