OFFICIEEL: BARÇA HEEFT BOOMLANGE COLOMBIAAN BINNEN

De winterse transfermarkt is pas een kleine twee weken open, maar FC Barcelona heeft al vroeg toegeslagen. Na de komst van Philippe Coutinho, heeft Barça wederom een Zuid-Amerikaan aangetrokken. De achterhoede is namelijk versterkt met Yerry Mina. 

De Catalanen zaten al een lange tijd achter de verdiensten van de boomlange verdediger aan en heeft nu eindelijk toegeslagen. Mina komt voor een bedrag van 11,8 miljoen euro over van Palmeiras. Barça maakt via de officiële clubkanalen bekend dat er een ontsnapclausule van maar liefst 100 miljoen euro is opgenomen in zijn contract.

Welkom, Yerry Mina!

Later meer op de site over de transfer van Yerry Mina naar Barça.

Het bericht OFFICIEEL: BARÇA HEEFT BOOMLANGE COLOMBIAAN BINNEN verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico