Barcelona B versterkt zich met middenvelder Eibar

FC Barcelona B heeft een lastige eerste seizoenshelft achter de rug in de Segunda Division. De Catalanen zijn, na een goede start, afgezakt naar een 19e plaats.  En dus moet coach Gerard Lopez in het restant van de competitie alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen.  Met Christian Rivera hoopt Barcelona een eerste stap te zetten in de goede richting.

Barcelona maakte donderdagavond via officiële kanalen bekend dat de 20-jarige Rivera voor de rest van het seizoen gehuurd wordt van SD Eibar. Rivera moet met ruim 24 wedstrijden in de Segunda Division ervaring met zich meebrengen op het middenveld van Barcelona.

Rivera tekende donderdagmiddag, in het bijzijn van  technisch secretaris Jose Mari Bakero, zijn contract tot de zomer van 2018. Barcelona een in de zomer een optie tot koop.

Het bericht Barcelona B versterkt zich met middenvelder Eibar verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico