OFFICIEEL: BARÇA HEEFT COUTINHO VOOR EEN MONSTERBEDRAG EINDELIJK BINNEN

Bijna een half jaar geleden was de gehele voetbalwereld in schok. De voetbalwereld maakte zich namelijk gereed voor de grootste en duurste transfer aller tijden. Neymar maakte voor een waanzinnig bedrag van 222 miljoen euro de overstap naar het Franse PSG. Een harde klap voor FC Barcelona, maar het geld dat de club kreeg voor de verdiensten van de Braziliaanse ster, werd alweer snel uitgegeven aan een nieuw, jong juweel: Ousmane Dembélé. De Catalanen betaalden ruim 105 miljoen voor de jonge Fransman. Dat bedrag zal door verschillende variabelen waarschijnlijk oplopen tot 150 miljoen. Barça betaalde nog nooit zoveel voor een speler, maar ook dat record kan alweer de prullenbak in. De Spaanse topclub heeft Philippe Coutinho namelijk  voor een monsterbedrag overgenomen van Liverpool. Eindelijk.

Dat maakt FC Barcelona bekend via de officiële kanalen. De Catalanen hebben eindelijk een overeenstemming bereikt met Liverpool over de transfer van de Braziliaanse spelmaker. Afgelopen zomer was Coutinho al dicht bij een overstap naar Catalonië, maar de Engelsen werkten destijds niet mee. Na lang onderhandelen is het Bartomeu dan toch gelukt.

FC Barcelona noemt in het officiële bericht over de transfer nog geen bedrag, maar er wordt gesproken over een bedrag van ruim 120 miljoen, dat door verschillende variabelen op zal lopen tot maar liefst 160 miljoen euro! De Braziliaan tekent een contract voor minstens vijf jaar. De Spaanse topclub heeft een ontsnapclausule van 400 miljoen euro in zijn contract opgenomen.

Later meer.

Het bericht OFFICIEEL: BARÇA HEEFT COUTINHO VOOR EEN MONSTERBEDRAG EINDELIJK BINNEN verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico