Arnaiz: ”Spelen en scoren voor het eerste elftal is geweldig”

Jose Arnaiz was donderdagavond één van de smaakmakers aan Catalaanse zijde tijdens de heenwedstrijd van de knock outfase  van de Copa del Rey tussen Celta de Vigo en FC Barcelona.  De speler van Barcelona B zorgde voor de enige treffer van  Barcelona.  Daarmee scoorde Arnaiz zijn derde doelpunt in drie Copa-wedstrijden. 

“Ik ben heel blij, niet vanwege het doelpunt, maar vanwege de manier waarop het team heeft gewerkt”, zei een tevreden Arnaiz na afloop van het duel. “Hier gelijkspelen is  goed.”

“Ik ben heel blij”, ging de jonge aanvaller verder. ”ik  speel met het eerste team en scoren is dan geweldig, maar we moeten blijven werken.” Arnaiz werd een kwartier voor het eind naar de kant gehaald voor Dembélé. ”Ik was een beetje verzuurd.”

 

 

Het bericht Arnaiz: ”Spelen en scoren voor het eerste elftal is geweldig” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico