‘Tante Coutinho geeft enorme hint voor transfer naar Barcelona’

De transfer van Philippe Coutinho naar FC Barcelona is misschien wel één van de meest besproken  transfergeruchten van de afgelopen maanden. In de zomer was de aanvaller van Liverpool al bijna speler van FC Barcelona. En ook in januari zullen de Catalanen er alles aan doen om Coutinho naar Camp Nou te krijgen.  De tante van Coutinho heeft dinsdag de geruchten nog maar eens aangescherpt met een enorme hint.

De geruchten over het vertrek van Philppe Coutinho werden afgelopen week sterker doordat sponsor Nike op hun website de transfer min of meer bekend maakte.  De Spaanse sportkrant Mundo Deportivo deed daar dinsdag nog eens een schepje bovenop en weet dat Barcelona een aanbieding van 140 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan variabelen bij Liverpool wil neerleggen.

Maar het is de tante van  Coutinho, Ines Maria, die dinsdag de alarmbellen deed afgaan op social media. De tante plaatste deze week een foto van de familie Coutinho tijdens oud en nieuw. Uiteraard werd er volop gereageerd op het bericht. Een van de berichten viel het meest op. Ines Maria  vond namelijk de reactie ”Laatste jaar in Liverpool”  ‘leuk’.

Instagram Photo

Bovendien  ‘bevestigde’ Maria in een DM-gesprek het vertrek van haar neef. ”Heb geduld, hij komt eraan”, schreef de tante op de vraag of Coutinho op zoek is naar een huis in Barcelona.  Eerder deze week werd ook al bekend dat Coutinho inderdaad naar een huis in Barcelona zoekt. Mocht Coutinho in de komende weken naar Barcelona vertrekken, dan mag hij echter niet deelnemen aan de Champions League.

 

 

Het bericht ‘Tante Coutinho geeft enorme hint voor transfer naar Barcelona’ verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico