‘Rafinha in beeld bij concurrent Valencia’

De toekomst van Rafinha Alcantara bij FC Barcelona is onduidelijk. Na negen maand blessureleed is het nog maar de vraag of de middenvelder  op zijn oude niveau terug kan komen. En met het WK in zicht zou de Braziliaan in de winter wel eens de overstap kunnen gaan maken naar een andere club. Een van de geïnteresseerde clubs is concurrent Valencia. 

De sportkrant Super Sport uit Valencia weet dinsdag te melden dat de plaatselijke FC interesse heeft in de middenvelder van Barcelona.  Voor Rafinha is het de vraag of hij in de winter bij Barcelona blijft of de club tijdelijk verlaat voor speelminuten. Blijft de Braziliaan bij Barcelona maar komt hij in het restant van de competitie nauwelijks in actie, dan kan Rafinha het WK vrijwel zeker vergeten. Valencia zou Rafinha volgens de krant een basisplaats garanderen.  Bovendien zou  de nummer drie van de Liga Rafinha mogelijk in zomer definitief aan willen trekken.

Mazinho, de vader van de gebroeders Alcantara, sprak afgelopen zomer al met Valencia. Wellicht over een transfer van zijn zoon in januari. Naast Valencia zou ook coach Carlos Unzué Rafinha graag aan zijn selectie willen toevoegen. Rafinha kent Unzué vanwege een eerdere samenwerking bij Barcelona goed. Bovendien werd Rafinha in het verleden al eens verhuurd aan Celta de Vigo.

Het bericht ‘Rafinha in beeld bij concurrent Valencia’ verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico