Kritische Messi: ”Mijn strafschoppen moeten beter”

Lionel Messi is er van overtuigd dat hij op zijn leeftijd nog altijd beter kan worden. De Argentijn is in een interview met het Servische Blic  kritisch op zichzelf en zegt dat hij nog altijd naar perfectie streeft. De superster van Barcelona denkt dat hij zijn strafschoppen nog altijd kan verbeteren. 

“Ik kan nog een paar aspecten beter doen, ik moet meer op penalty’s oefenen”, zo zegt Messi in het interview met Blic over zijn kwaliteiten.  De 30-jarige Messi zorgde dit seizoen al voor 15 doelpunten.  Daarvan wist de Argentijn twee strafschoppen te benutten.

Messi sprak in het interview ook over zijn toekomst. De Argentijn liet al meerdere keren doorschemeren geen ambities te hebben om trainer te worden.  “Ik word waarschijnlijk geen trainer, al heb ik nog genoeg tijd om daar over na te denken. Misschien dat mijn gedachten nog veranderen”, aldus de superster van Barcelona. Messi spreekt buiten het voetbal eigenlijk nooit over de sport. “Thuis spreken we ook zelden over voetbal. Er moet wel iets bijzonders aan de hand zijn als we thuis aan de eettafel over voetbal praten.”

Het bericht Kritische Messi: ”Mijn strafschoppen moeten beter” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico