Dembélé ontvangt na ruim drie maanden groen licht

FC Barcelona heeft de eerste versterking voor 2018 binnen. De Catalanen kunnen namelijk weer beschikken over aanvaller Ousmane Dembélé.  De Fransman is fit genoeg bevonden om weer in actie te komen voor Barcelona. Dat maakte de club dinsdag via officiële  kanalen bekend.

Ousmane Dembélé kan zich op gaan maken voor zijn rentree bij FC Barcelona. De aanvaller raakte ruim drie maanden geleden, tijdens het duel met Getafe, geblesseerd aan zijn hamstring. De 20-jarige Fransman moest geopereerd worden en een revalidatie van zo’n 3/4 maanden stond op hem  te wachten.

Even werd verwacht dat Dembélé fit genoeg zou zijn voor de clasico, maar uiteindelijk bleek dat niet het geval. Dinsdag ontving de snelle vleugelaanvaller groen licht van de medische staf. Valverde kan donderdag tijdens de beker tegen Celta weer beschikken over zijn aanvaller.

 

Het bericht Dembélé ontvangt na ruim drie maanden groen licht verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico