LOL! Messi geeft assist op sok tijdens El Clasico

Lionel Messi was misschien zaterdagmiddag niet de beste speler aan Catalaanse zijde tijdens de clasico in Madrid, toch was Messi met een doelpunt en een assist belangrijk voor zijn ploeg. Maar vooral de assist zal de fans het langst bijblijven.

Messi passeerde in de slotminuut Marcelo en gaf vervolgens een assist op Aleix Vidal, de de bal laag en hard binnen schoot. Barcelona won het duel daardoor met 3-0. Maar wat de meesten niet wisten is dat Messi de assist gaf op zijn sok.  De Argentijn was zijn schoen verloren tijdens het binnen houden van de bal. En dus besloot Messi verder te gaan op zijn sok.  Bovendien vierde de aanvaller het doelpunt ook op zijn sok.

Het bericht LOL! Messi geeft assist op sok tijdens El Clasico verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico