Valverde ziet Alba terugkeren bij Barcelona

Nadat Jordi Alba woensdag individueel trainde, hervatte de vleugelverdediger donderdag de training met de groep.  Ernesto Valverde lijkt daarmee zaterdag over een vrijwel fitte selectie te beschikken als Barcelona in Santiago Bernabeu op bezoek gaat bij Real Madrid.

De coach van Barcelona kon donderdag alleen niet beschikken over Arda Turan. De Turk  traint individueel en lijkt definitief af te haken voor de clasico.  Daarentegen trainde Rafinha deze week volledig met de groep mee en kreeg hij van de medische staf groen licht. De Braziliaan zou zaterdag zijn rentree bij Barcelona kunnen maken. Ook B-speler Carles Aleñá trainde met de A-ploeg mee.

Gerard Deulofeu trainde donderdag ook met de selectie mee. Of de aanvaller op tijd fit is, is nog maar de vraag. Uiteraard zijn de fans van Barcelona vooral nieuwsgierig over de fysieke gesteldheid van Ousmane Dembélé. De aanvaller traint al ruim een week met de selectie mee en  zou als de grote verrassing wel eens bij de selectie van de Catalanen kunnen zitten.

 

Het bericht Valverde ziet Alba terugkeren bij Barcelona verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico