Valverde reist toch zonder Dembélé naar Madrid

Ousmane Dembélé is niet de grote verassing in de selectie van Ernesto Valverde. De Fransman traint al ruim twee weken met de selectie mee. Even werd zelfs gedacht dat Dembélé op tijd fit zou zijn voor de clasico in Bernabeu, maar  de razendsnelle vleugelaanvaller is vrijdag niet opgenomen in de definitieve selectie van de Catalanen.

Ook Gerard Deulofeu zit niet bij de selectie. De aanvaller kreeg vrijdag groen licht van de medische staf, maar Valverde heeft ervoor gekozen om Nelson Semedo en Aleix Vidal op te roepen.  Naast de niet fitte Dembélé en de niet opgeroepen Deulofeu blijven ook Arda Turan en Rafinha achter in Barcelona. Rafinha kreeg afgelopen week na ruim acht maand blessureleed groen licht, maar heeft geen wedstrijdritme. Arda Turan kampt nog altijd met ongemakken.

 

Het bericht Valverde reist toch zonder Dembélé naar Madrid verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico