Real Madrid mist Ronaldo in aanloop naar EL Clasico

Zorgen bij Real Madrid in aanloop naar el clasico.  De Madrilenen konden donderdag tijdens de groepstraining niet beschikken over superster Cristiano Ronaldo.  Zaterdag treffen Real Madrid en FC Barcelona  elkaar tijdens de clasico in Santiago Bernabeu. 

Ronaldo trainde donderdag niet met de groep mee. In plaats  daarvan trainde de Portugees  individueel.  Voor Real Madrid  is het in de komende uren van belang om te weten of Ronaldo vrijdag wel met de training mee kan doen. Mocht de aanvaller ook vrijdag de training moeten overslaan, dan is de kans groot dat de clasico aan Ronaldo voorbij gaat.

Het duel tussen Real Madrid en FC Barcelona begint zaterdag om 13.00 uur.

Het bericht Real Madrid mist Ronaldo in aanloop naar EL Clasico verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico