Ernesto Valverde neemt Iniesta en Mascherano op in wedstrijdselectie

Ernesto Valverde heeft zaterdag zijn selectie bekend gemaakt voor het duel met Deportivo la Coruña. De coach hoopt tegen de nummer 17 van de Liga verder uit te lopen op de concurrentie. Valverde heeft voor dat duel  aanvoerder Andrés Iniesta en Javier Mascherano weer terug. 

Andrés Iniesta bleef vanwege een verrekking enkele weken aan de kant. Mascherano moest vanwege een hamstringblessure ruim een maand aan de kant blijven.   Valverde moet tegen Deportivo het wel zonder de geblesseerde Deulofeu doen. En ook Rafinha en Dembélé zijn nog niet fit bevonden.

Selectie: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne , Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal en Vermaelen

Het bericht Ernesto Valverde neemt Iniesta en Mascherano op in wedstrijdselectie verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico