Busquets één kaart verwijderd van missen el clasico

Ernesto Valverde moet zondag tegen Deportivo La Coruña de keuze maken of hij zijn spelmaker Sergio Busquets wel of niet opstelt. De middenvelder is namelijk één kaart verwijderd van een schorsing. Die schorsing zou betekenen dat Valverde in clasico tegen Real Madrid niet kan beschikken over zijn derde aanvoerder.

Busquets kreeg afgelopen week tegen Villarreal zijn vierde gele kaart en staat daarmee op scherp voor  de clasico. Zal Valverde zijn middenvelder tegen Deportivo opstellen of niet?

”We moeten dat voor de wedstrijd even bekijken”, liet Valverde tijdens de persconferentie weten. ”De punten tegen Deportivo zijn net zo belangrijk als die tegen Real Madrid. Een kaart kun  je ook op de bank of in de catacombe krijgen. ”

Mocht Valverde ervoor kiezen om Busquets op de bank te houden tegen Deportivo dan weet de coach wel wie hem op die plek moet vervangen. ”Ivan is een speler die op veel posities kan spelen”, aldus Valverde. ”De keren dat hij op die positie heeft gespeeld deed hij het goed.”

Antonio Miguel Mateu Lahoz  fluit zondagavond om 20.45 uur het duel tussen FC Barcelona en  Deportivo la Coruña.

Het bericht Busquets één kaart verwijderd van missen el clasico verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico