Deulofeu dit jaar niet meer in actie voor Barcelona

Gerard Deulofeu komt dit jaar vrijwel zeker niet meer in actie voor Barcelona. De  aanvaller heeft vrijdag tijdens de training een knieblessure opgelopen. De artsen verwachten dat Deulofeu minimaal een  week tot tien dagen uit de roulatie is. 

Met de blessure is het nog maar de vraag of Deulofeu überhaupt nog in actie gaat komen voor Barcelona.  De aanvaller  van Barcelona  valt de laatste weken buiten de selectie van Ernesto Valverde vanwege tegenvallende prestaties.  Onder meer Inter en AC Milan zouden interesse hebben in de vleugelaanvaller.  Deulofeu zou in januari alweer mogen  vertrekken van Barcelona voor zo’n 20 miljoen euro.

Het bericht Deulofeu dit jaar niet meer in actie voor Barcelona verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico