Messi grijpt naast zesde Ballon d´Or

Lionel Messi heeft niet zijn zesde Ballon d´Or weten te bemachtigen. De Argentijn werd tijdens de verkiezing twee. Cristiano Ronaldo werd eerste en weet net zoals Lionel Messi zijn vijfde Gouden Bal te bemachtigen.

De Franse sportkrant   France Football   heeft Cristiano Ronaldo voor de vijfde keer uitgeroepen tot de beste speler van de wereld. In Parijs ontving de Portugees donderdagavond zijn prijs.  Lionel Messi, die de prijs ook vijf keer won, werd tweede. Neymar Jr. sloot de top-3 af. Luis Suarez eindigde buiten de top-10. De Uruguayaan werd 13e in de lijst.

Lionel Messi  lijkt geen probleem te hebben met zijn nederlaag. De Argentijn liet eerder deze week in een interview met Tyc weten dat hij de prijs de eerste twee jaar interessant heeft gevonden, ”daarna is het allemaal niet meer nieuw.  Prijzen winnen met mijn elftal vind ik veel belangrijker geworden”, aldus de Argentijn.

Het bericht Messi grijpt naast zesde Ballon d´Or verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico