SOTT FOCUS: SOTT Aardveranderingen Samenvatting – Oktober 2017: Extreem Weer, Planetaire Beroering, Meteoor Vuurballen

Vorige maand zagen we de voortdurende trend van dodelijke en recordbrekende natuurbranden, hevige regenbuien, bizarre hagelstormen, overstromingen en plotselinge stortbuien die over de hele planeet chaos veroorzaken.

Vroegtijdige sneeuwval in oktober verraste mensen in de VS tot aan China terwijl vele anderen meteoor/vuurballen die door de lucht vlogen zagen, waarbij een van die ruimtestenen mogelijk een natuurbrand startte! De chaos kwam best dicht bij huis voor een of twee personen die nét niet getroffen werden door bliksem!

Bekijk de video hieronder. Alvast bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘liken’ en te ‘subscriben’, zodat u het voortdurende drama niet zult missen!

Powered by WPeMatico