Voorzitter LaLiga: ”Messi heeft zijn contract al verlengd”

FC Barcelona heeft nog altijd geen melding gemaakt van de contractverlenging van Lionel Messi. De fans van FC Barcelona zijn niet gerust gesteld totdat de club er een melding van gemaakt heeft. LaLiga voorzitter, Javier Tebas, wil alle onzekerheden weghalen en laat tijdens een georganiseerd ontbijt met de Europese media weten dat Messi zijn contract heeft verlengd bij FC Barcelona. 

“Messi heeft zijn contract verlengd. Contracten zijn officieel wanneer ze getekend zijn en niet wanneer het naar buiten wordt gebracht dat ze getekend zijn”, zo verzekerde de voorzitter van de Liga. “Messi heeft bijgetekend bij Barcelona. Als ik niet voorgelogen ben, heeft Messi getekend.”

Lionel Messi heeft nog een contract tot de zomer van 2018. Hoewel de directieleden van Barcelona vertellen dat Messi zijn contract heeft verlengd, heeft de club nog niets officieel naar buiten gebracht.

Het bericht Voorzitter LaLiga: ”Messi heeft zijn contract al verlengd” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico