Doelman terug van zware blessure: ‘Was opnieuw hard knokken’

Na drie maanden afwezigheid is Norbert Alblas terug van een polsblessure. In de voorbereiding brak de doelman zijn pols. Maandagavond maakte hij zijn rentree bij Jong Ajax in de wedstrijd tegen Almere City FC (3-0 winst).

“Het was de tweede keer dat ik deze blessure had”, zegt Alblas tegen NH. “Ik heb hem nu twee keer meegemaakt en het was opnieuw hard knokken om terug te komen. Als het dan uiteindelijk zover is, weet je waarvoor je het hebt gedaan.”

“Vanaf het moment dat ik geblesseerd raakte keek ik uit naar het moment dat ik weer zou kunnen spelen. Je maakt van tevoren een planning voor welke wedstrijd je terug zou willen keren en dat is deze geworden.” Alblas had geen last meer van de blessure en moet nu de strijd aan met onder anderen Stan van Bladeren en Kostas Lamprou.

http://www.ajaxfanatics.nl/nieuws/overige-elftallen/38873/doelman-terug-van-zware-blessure-was-opnieuw-hard-knokken