‘Dat uitschelden geeft meer energie en power om van die gasten te winnen’

Joël Veltman was in De Klassieker al verschillende maanden beslissend in de positieve en negatieve zin van het woord. Zondag wacht opnieuw een gekkenhuis als de rechtsback als aanvoerder zijn team in De Kuip naar een zege moet leiden.

“Als je bij De Kuip aankomt, is het altijd gekkenhuis”, begint Veltman op de officiële website van Ajax. “We spelen nergens anders in zo’n vijandige sfeer als bij Feyenoord. Je wordt op allerlei manieren uitgescholden.”

“Dat geeft mij extra energie om hard te werken en van die gasten te winnen. Het geeft nog meer power om de duels hard aan te gaan en een stapje meer te zetten”, aldus de verdediger, die in 2014 in De Kuip de winnende 2-1 maakte.

http://www.ajaxfanatics.nl/nieuws/eerste-elftal/38883/dat-uitschelden-geeft-meer-energie-en-power-om-van-die-gasten-te-winnen