Cillessen accepteert reserverol: ”Stom om te zeggen dat ik moet spelen”

Jasper Cillessen heeft het naar zijn zin in Barcelona. De doelman van Oranje is de komende dagen weer even in Nederland en sprak voor camera van Ziggo Sport onder andere over zijn rol bij FC Barcelona. 

De doelman laat ondanks zijn weinige speelminuten weten dat hij het naar zijn zin heeft in Barcelona. ”Ik heb het naar mijn zin. We staan bovenaan, we hebben nog een punt nodig voor de volgende ronde van de Champions League en we hebben de eerste wedstrijd in de beker gewonnen met 3-0”, zo zegt Cillessen. ”Mij hoor je niet klagen.”

Cillessen accepteert momenteel dan ook dat hij niet in het doel staat van Barcelona. “Volgens mij heeft Ter Stegen vier doelpunten tegen in de competitie en staat hij bovenaan in het klassement van beste speler in LaLiga. Dan zou het een beetje stom zijn om te gaan zeggen: ‘Ik moet spelen omdat hij het slecht doet.”

Cillessen laat ook weten dat hij voorlopig nog niet bezig is met een nieuwe club. ”Ik ben daar niet mee bezig”, aldus de doelman van Oranje. ”We spelen zoveel wedstrijden, daar heb je helemaal geen tijd voor om over na te denken. Soms is het fijner om de knop om te zetten om niets te doen.”

Het bericht Cillessen accepteert reserverol: ”Stom om te zeggen dat ik moet spelen” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico