Dembélé zet belangrijke stap in revalidatie

Goed nieuws voor Ousmane Dembélé! De aanvaller van FC Barcelona begint aan de volgende stap in zijn revalidatie. Dembélé raakte in september geblesseerd aan zijn hamstring. De Fransman onderging een operatie en moet daar zo’n vier maanden van herstellen. 

Op zijn Instagram poste Dembélé donderdagavond een foto waarop te zien is dat hij zijn voetbalschoenen weer aan heeft in de kleedkamer van de Catalanen. De vleugelaanvaller zet daarmee de volgende stap in zijn revalidatie. Echter duurt het voorlopig nog wel een tijdje voordat Dembélé weer in actie kan komen. De club liet eerder weten dat de Fransman pas in 2018 terug op het veld te zien zal zijn. Al denkt de Spaanse media dat Dembélé misschien tijdens de clasico in december al aan de aftrap zou kunnen staan.

Het bericht Dembélé zet belangrijke stap in revalidatie verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico