Tegenslag voor Barcelona: Roberto en Gomes weken uitgeschakeld

Ernesto Valverde heeft een slecht gevoel over gehouden aan het duel met Olympiakos. Niet alleen het resultaat (0-0) viel in Griekenland tegen, ook zag Valverde Sergio Roberto en André Gomes uitvallen met blessures. 

Beide spelers zijn dit seizoen onder Valverde belangrijke schakels in de selectie. Sergi Roberto is onder de nieuwe coach de rechtsback geworden, André Gomes is dit seizoen de stand-in van Iniesta. De Portugees lijkt onder Valverde zijn vorm te hebben teruggevonden.

Voor FC Barcelona staat er een zware maand op het programma, waarin het onder andere Valencia, Sevilla en Juventus treft. De blessures van Roberto en Gomes zijn dan ook een flinke tegenslag voor de Catalanen. Sergi Roberto, die dinsdag vlak voor rust uitviel, heeft een hamstringblessure opgelopen en is daarmee ruim vijf weken uitgeschakeld.

André Gomes kwam een kwartier voor tijd in het veld voor Denis Suarez, maar ook hij hield een blessure over aan het duel. Uit onderzoek blijkt woensdag dat de Portugees een spierblessure in zijn rechterbeen heeft opgelopen en daardoor drie tot vier weken uitgeschakeld is.

Het bericht Tegenslag voor Barcelona: Roberto en Gomes weken uitgeschakeld verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico