Messi en Suarez hervatten training bij FC Barcelona

Terwijl Ernesto Valverde deze week zijn ploeg voorbereidde op het duel in de Copa del Rey tegen Real Murcia waren onder meer Lionel Messi, Luis Suarez en andere basiskrachten enkele dagen vrij. 

Lionel Messi en Andrés Iniesta vertrokken naar Londen om het ‘The Best’ Gala bij te wonen. Vanwege verplichtingen moest Paulinho op en neer naar China en was Luis Suarez met zijn vrouw een paar dagen in Amsterdam.

Woensdag stonden alle spelers gewoon weer op het trainingsveld in Barcelona. De Catalanen spelen komend weekend het lastige duel tegen Athletic Bilbao en Ernesto Valverde begon woensdag aan de voorbereiding op dat duel.

Het bericht Messi en Suarez hervatten training bij FC Barcelona verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico