Arnaiz: ”Hier droom je van als je klein bent”

Jose Arnaiz was dinsdag na afloop van het Copa del Rey-duel met Real Murcia (0-3) enorm blij met zijn debuut. De aanvaller van Barcelona B was één van de smaakmakers tijdens het duel en scoorde bovendien een zeer fraaie treffer voor de Catalanen. 

”Ik zal me deze dag voor altijd herinneren”, zei de talentvolle aanvaller na afloop van het duel. ”Ik heb mijn debuut gemaakt en gescoord. Het was een duel waarvan ik genoten heb.” Arnaiz scoorde tegen Real Murcia de bevrijdende 2-0. De talentvolle aanvaller kwam in de tweede helft naar binnen en schoot vervolgens in de verre hoek knap raak. ”Hier droom je van als je klein bent.”

De vleugelaanvaller van Barcelona is blij met zijn debuut, maar heeft dat vooral te danken aan de mensen om hem heen, zo zegt Arnaiz. ”Het beste wat je kan overkomen is debuteren met deze mensen”, aldus de 22-jarige doelpuntenmaker. ”Ik ben dit jaar goed begonnen en hoop dat nog even vol te kunnen houden.”

Het bericht Arnaiz: ”Hier droom je van als je klein bent” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico