Live | The Best FIFA Football Awards

Vanavond worden de FIFA Best Football awards uitgereikt in Londen. Lionel Messi, die van Ernesto Valverde drie dagen vrij kreeg, is één van de genomineerde spelers. De andere twee kandidaten voor de beste speler award zijn Cristiano Ronaldo en Neymar Jr.

Naast Lionel Messi is Andrés Iniesta vanavond aanwezig in Londen. De Catalaans is één van de genomineerden voor FIFPro World XI. naast Iniesta en Messi zijn ook Jordi Alba, Javier Mascherano, Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Sergio Busquets en Luis Suárez genomineerd.

Bij de vrouwen is Lieke Martens genomineerd. Zij neemt het op tegen Carli Lloyd en Deyna Castellanos.

Vanaf 19.30 uur zullen alle gasten arriveren op de groene loper. Ruim een uur later begint het gala.

Het bericht Live | The Best FIFA Football Awards verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico