Dubbelganger Messi doet supporters Barcelona versteld staan

Huh? Huh? Zat Lionel Messi zaterdag gewoon op de tribune in Camp Nou? Nee, het was Reza Parastesh. De inmiddels wereldberoemde Iraniër is een dubbelganger van de Argentijn.

Veel fans stonden zaterdag in Camp Nou versteld toen zij opeens Lionel Messi op de tribune zagen zitten. Het was echter niet Lionel Messi die er zat. Die was vooral bezig met het duel tegen Malaga. Het was Reza Parastesh, een Iraanse dubbelganger van Lionel Messi, die op de tribune in Camp Nou zat.

De kopie van Messi was zaterdag tijdens het duel met Malaga te gast in Camp Nou en trok veel bekijks. Voor het duel bezocht Reza de stad Barcelona. Veel fans wilden met de dubbelganger op de foto. De dubbelganger moest zo hier en daar zelfs door politie begeleidt worden.

 

Het bericht Dubbelganger Messi doet supporters Barcelona versteld staan verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico