‘Barcelona voor Coutinho op de tribune bij Tottenham-Liverpool’

FC Barcelona is niet gestopt met het volgen van Philippe Coutinho. Na een teleurstellende transfermarkt in de zomer wil de Catalaanse club zich in de winter verder gaan versterken. De club is momenteel druk aan het scouten en sluit een winterse transfer van Philippe Coutinho niet uit.

FC Barcelona zal in de winter opnieuw toeslaan op de transfermarkt. Na een teleurstellende zomer, waarin enkele spelers niet werden verkocht en de club uiteindelijk niet de gewenste spelers naar Barcelona kon halen, zullen de Catalanen dat in januari proberen te herstellen.

Zondag was FC Barcelona in Londen aanwezig bij het duel tussen Tottenham Hotspur en Liverpool. De club zou volgens Mundo Deportivo Philippe Coutinho nog altijd op de voet volgen. De Engelse media verwacht dat Liverpool in januari bereidt is om te praten over een mogelijke transfer.

Toch was technisch secretaris Robert Fernandez zondag niet alleen voor Coutinho aanwezig in het Wembley stadium. Fernandez bekeek afgelopen week al enkele spelers van Tottenham tijdens de Champions League-wedstrijd in Madrid. Zo zouden Harry Kane, Eriksen, Dele Alli en Davinson Sachez in de gaten worden gehouden. Deze spelers kon Fernandez tijdens de 4-1 overwinning van de Spurs ook in actie zien.

Het bericht ‘Barcelona voor Coutinho op de tribune bij Tottenham-Liverpool’ verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico