Barcelona op halve kracht langs Malaga

FC Barcelona heeft de week met zes punten afgesloten. Eerder deze week werd van Olympiakos gewonnen in de Champions League. Zaterdag wisten de mannen van Ernesto Valverde in de Liga met 2-0 te winnen van Malaga.

FC Barcelona heeft zaterdagavond zonder al te veel moeite afgerekend met Malaga. Ernesto Valverde liet voor het duel Gerard Pique op de bank. De verdediger kreeg rust. Maar ook zonder Pique was Barcelona veel sterker dan de nummer laatst van de Liga.

De Catalanen kwamen al na twee minuten op een 1-0 voorsprong. Het was Lucas Digne die de bal voorzette en bij de tweede paal kon Deulofeu de bal binnen werken. Echter was de bal bij de voorzet van Digne al over de achterlijn geweest, maar de grensrechter zag het over het hoofd.

Ook in de tweede helft domineerde de ploeg van Valverde volledig. Barcelona, dat op halve kracht speelde kwam uiteindelijk via Andrés Iniesta op 2-0. Messi gaf de bal opzij naar de aanvoerder en Iniesta schoot met een beetje geluk de bal in de kruising. In de slotfase kreeg Luis Suarez ook nog een megakans voor open doel, maar de niet in vorm verkerende Uruguayaan schoot de bal naast het doel. Toch won Barcelona eenvoudig van Malaga en werd het in Camp Nou 2-0.

Het bericht Barcelona op halve kracht langs Malaga verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico