Suarez: ”In de tweede helft hebben we meer verdiend”

Luis Suarez was zaterdag zeer belangrijk met zijn late treffer voor Barcelona tijdens het duel in het Wanda Metropolitano. Even leek het er op dat Atletico Madrid de overwinning naar zich toe zou trekken, maar vlak voor tijd was het de Uruguayaan die Barcelona een punt bezorgde. Toch vond Suarez dat er meer in had gezeten voor de Catalanen.

”Na een hele wedstrijd op een achterstand te hebben gestaan en er dan toch nog een punt uit slepen is niet slecht. Daarbij is Atletico Madrid één van onze directe concurrenten”, zo zei de Uruguayaan na het duel. ”Iedereen weet dat Atletico goed kan verdedigen en dat ze een goede doelman hebben die er week in week uit staat voor zijn ploeg. We hadden in de tweede helft meer verdiend.”

Suarez was na afloop uiteindelijk blij dat hij zijn ploeg toch heeft kunnen helpen aan een punt. ”Ik ben blij met mijn doelpunt”, zei Suarez tot slot. ”Maar ik ben blijer met het feit dat we niet verloren hebben. Ik probeer het team alleen te helpen.”

Het bericht Suarez: ”In de tweede helft hebben we meer verdiend” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico