Valverde reist met fitte selectie naar Madrid

Na een zware interlandweek voor veel spelers van FC Barcelona staat de Liga alweer op zich te wachten. De Catalanen spelen zaterdagavond de eerste echte topper van het seizoen. Barcelona gaat namelijk op bezoek bij Atletico Madrid.

Voor Ernesto Valverde is er behalve de drie punten nog iets te bereiken. De coach kan namelijk met zijn goede reeks het record van trainer Tata Martino evenaren. In het seizoen 2013/14 won Barcelona namelijk de eerste acht duels van het seizoen. Mocht Barcelona vanavond in het Wanda Metropolitano winnen dan evenaart Valverde de prestatie van Martino.

De coach zag vrijdag pas al zijn zijn internationals terugkeren van de interlandverplichtingen. Zo trainden Suarez, Paulinho, Mascherano en Messi vrijdag pas voor het eerst mee. Andrés Iniesta kreeg vrijdag groen licht van de medische staf en zal ook inzetbaar zijn tegen Atletico Madrid. Valverde laat voor het belangrijke duel Alcacer, Vidal en Vermaelen thuis. Arda, Rafinha en Dembélé zijn nog altijd geblesseerd.

Selectie: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes en Umtiti.

Het bericht Valverde reist met fitte selectie naar Madrid verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico