Suarez redt punt voor Barcelona bij Atletico

FC Barcelona heeft voor het eerst deze competitie punten gemorst. In de topper tegen Atletico Madrid werd het 1-1. Luis Suarez voorkwam met een late goal een nederlaag.

De eerste helft was voor Atletico Madrid. De thuisploeg was fel en via de Fransman Griezmann was het twee keer dichtbij de openingstreffer. Maar Ter Stegen hield de spits van het openingsdoelpunt af. In de 21e minuut was het alsnog raak. Middenvelder Saul krulde de bal op prachtige wijze achter de Duitse doelman van FC Barcelona. De ploeg van Ernesto Valverde had veel balbezit, maar grote kansen waren er niet.

In de tweede helft was het anders. Barcelona was een stuk sterker en er kwamen voldoende kansen. Zo raakte Messi de paal en even later schoot de Argentijn de bal maar net naast. Ook Luis Suarez was dreigend. De spits speelde beter dan in de laatste wedstrijden en zijn beloning kwam in de 81e minuut. De Uruguayaan kopte raak na een schitterende voorzet van invaller Sergi Roberto. De Catalanen gingen daarna nog op zoek naar de 1-2, maar die viel niet meer.

Het bericht Suarez redt punt voor Barcelona bij Atletico verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico