Directeur Soler neemt verantwoordelijkheid en stapt uit technisch hart

Albert Soler, tot voor kort één van de sportief directeuren van FC Barcelona, heeft maandag zijn functie neergelegd. Soler neemt het besluit om uit de technische zaken te stappen na een zeer teleurstellende zomerse transferperiode. 

Voorzitter Josep Bartomeu neemt niet volledig afscheid van zijn directeur. Bartomeu heeft namelijk gevraagd of Soler zich voortaan volledig wil richten op de andere afdelingen van de club.

Voorzitter Josep Bartomeu zag afgelopen week ook al Raül Sanllehí het besluit nemen om na dit seizoen op te stappen bij Barcelona. De directeur is al ruim 10 jaar verantwoordelijk voor de onderhandelingen met spelers en wordt gezien als één van de beste onderhandelaars in de voetbalwereld. Na het vertrek van Soler en Sanllehi zal voorzitter Bartomeu Pep Segura naar voren schuiven voor de transfers.

Het bericht Directeur Soler neemt verantwoordelijkheid en stapt uit technisch hart verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico