WK onzeker voor Messi na zoveelste misstap Argentinië

Het is nog altijd onzeker of we Lionel Messi komende zomer in actie gaan zien tijdens het WK in Rusland. De sterspeler van FC Barcelona wist vrijdag met zijn Argentinië niet te winnen van Peru, waardoor de Argentijnen momenteel op een zesde plek staan op de ranglijst.

In de Zuid-Amerikaanse kwalificatiestrijd voor het WK in Rusland blijft het tot de laatste speelronde bloedstollend spannend. Daar waar Brazilië al zeker is van een plek op het WK, is het voor Argentinië tijdens de laatste speelronde alle zeilen bijzetten. De Argentijnen speelden vrijdag met 0-0 gelijk tegen Peru, waardoor de ploeg van Jorge Sampaoli op een zesde plek staat in het kwalificatietoernooi. De Argentijnen kregen tegen Peru enorm veel kansen, maar vonden niet één keer het net.

In de Zuid-Amerikaanse kwalificatiecyclus gaan de eerste vier landen rechtstreeks naar het WK in Rusland. Nummer vijf speelt in de play-offs tegen Nieuw-Zeeland. De Argentijnen staan momenteel zesde met 25 punten, maar zelfs de nummer drie met 26 punten is nog altijd niet verzekerd van een plek op het WK.

 

Het bericht WK onzeker voor Messi na zoveelste misstap Argentinië verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico