‘Situatie onhoudbaar: Pique en Shakira uit elkaar’

Het zijn vervelende tijden voor Gerard Pique. De situatie in Catalonië gaat de verdediger van Barcelona aan het hart. Pique wordt daardoor bij de Spaanse selectie ook nog eens uitgejouwd door de fans. Bovendien kwam deze week het nieuws naar buiten dat Shakira en Pique een einde aan hun relatie hebben gemaakt.

De Colombiaanse media bracht afgelopen week het nieuws naar buiten dat het stel er over nadenkt om uit elkaar te gaan, nadat Shakira de villa in Barcelona heeft verlaten. Cotilleo.es doet daar vrijdag een schepje bovenop. De roddelwebsite weet namelijk te melden dat een bron dicht bij de familie heeft bevestigd dat Pique en Shakira uit elkaar zijn. Shakira zou, vanwege een onhoudbare situatie, de beslissing hebben genomen om het huis te verlaten. De exacte reden voor de breuk is niet bekend. Tot die tijd moeten de roddelbladen wachten op de bevestiging van het stel.

Pique en Shakira kwamen deze week al vaker in het nieuws over hun relatie. Zo zou de hele situatie over het referendum en Catalonië gevolgen hebben gehad voor de relatie tussen Shakira en Pique. Shakira zou namelijk door de negatieve publiciteit haar sponsor Oral-B zijn kwijtgeraakt. Een belangrijke inkomstenpost voor de Colombiaanse. Daarnaast zou Shakira er al enkele jaren op aansturen om Barcelona te verlaten. De zangeres is de negativiteit in Spanje zat en had gehoopt dat Pique in Amerika zou gaan voetballen. Of het uiteindelijk de reden voor de breuk is, is niet bekend.

 

Het bericht ‘Situatie onhoudbaar: Pique en Shakira uit elkaar’ verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico