Spoedvergadering Barcelona: duel met Las Palmas op losse schroeven

Het is nog maar zeer de vraag of het duel tussen FC Barcelona en Las Palmas zondagmiddag door kan gaan. Het duel tussen beide clubs zou om 16.15 uur beginnen in Camp Nou, maar door de ongeregeldheden in de Catalaanse hoofdstad is dat nog maar zeer de vraag.

De inwoners van Catalonië gaan vandaag naar de stembus om te stemmen over de onafhankelijkheid van Catalonië. De Spaanse regering heeft echter het referendum verboden, waardoor de Spaanse politie zondagochtend al genoodzaakt was om hard in te grijpen. Ook in Barcelona is het daarom erg onrustig.

De clubleiding van Barcelona heeft op dit moment een spoedvergadering om te kijken of het duel uitgesteld kan worden. De Spaanse voetbalbond wil echter dat het duel gewoon doorgaat. Links en rechts duiken er op social media al berichten op dat de club wellicht niet op komt dagen voor de wedstrijd.

Las Palmas

Waren de ongeregeldheden in Barcelona nog niet erg genoeg, dan heeft Las Palmas daar wel voor gezorgd. De club heeft namelijk bekend gemaakt dat zij het duel gaan spelen met een Spaanse vlag op het shirt om de Spaanse overheid te steunen.

Media preview

Volg de verrichtingen in Barcelona via onze Twitterpagina @BarcaSource

Het bericht Spoedvergadering Barcelona: duel met Las Palmas op losse schroeven verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico