Suarez niet blij met wissel: ”Voor mij was het niets bijzonders”

Luis Suarez kent momenteel moeilijke tijden bij Barcelona. De aanvaller, die nog maar enkele weken terug is van zijn blessure, heeft momenteel veel moeite met scoren. Ook tijdens de 1-0 overwinning op Sporting Portugal kwam de Uruguayaan niet helemaal zelf tot scoren. En dus haalde Ernesto Valverde hem naar de kant.

Ernesto Valverde wilde vlak voor het eind van de wedstrijd meer zekerheid inbouwen en bracht verdediger Aleix Vidal in. Dit ging ten koste van Suarez, die absoluut niet blij was met de wissel. De Uruguayaan gaf Vidal geen hand en hield vervolgens een onderonsje met Valverde.

”De overwinning was nog niet veilig, vandaar dat ik hem wisselde. Het was voor mij niets bijzonders”, zo verklaarde Valverde na de wedstrijd aan de Spaanse pers. Suarez kwam dit seizoen nog niet tot scoren in de Champions League. Ook tegen Sporting werd zijn kopbal uiteindelijk door een verdediger van richting veranderd. ”Hij heeft zondag nog gescoord. Ik zou me pas echt zorgen gaan maken als hij niet meer voor het doel kwam, maar zelfs vandaag was hij dichtbij. Ik weet zeker dat hij weer zal scoren”, zo besluit de coach.

Suarez

Ook Luis Suarez maakte er uiteindelijk na het duel ook geen groot probleem van. ”Het maakt niet uit dat ik niet gescoord heb”, zo reageert hij tegenover Marca. ”Het belangrijkste is dat we drie punten gepakt hebben.”

Het bericht Suarez niet blij met wissel: ”Voor mij was het niets bijzonders” verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico