Barcelona voor Copa del Rey naar Murcia: Spelers uitzinnig van vreugde

Titelverdediger FC Barcelona begint het nieuwe seizoen in de Copa del Rey tegen Real Murcia. De Catalanen spelen momenteel nog Europees, waardoor zij automatisch aan een club in de Seguda Division B gekoppeld worden. De spelers van Murcia zijn in ieder geval heel erg blij met de loting.

De Spaanse voetbalfederatie deed donderdag op het eigen Youtube-kanaal de loting voor de volgende ronde van de Copa del Rey. De Catalanen hopen over twee wedstrijden een plek bij de laatste 16 te bemachtigen ten koste van Murcia.

De heenwedstrijd van het duel tussen Murcia en Barcelona is in de week van 25 oktober. De return is vastgelegd in de week van 29 november. Ook welke dag FC Barcelona speelt hangt onder meer af van hun Europese wedstrijden.

Draw sixteen cup of the king

Het bericht Barcelona voor Copa del Rey naar Murcia: Spelers uitzinnig van vreugde verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico