Achter de schermen | FC Barcelona in Lissabon

Vanavond staat de tweede wedstrijd in de Champions League op het programma voor FC Barcelona. De Catalanen startten het nieuwe seizoen van het Miljoenenbal uitstekend door met 3-0 te winnen van het Italiaanse Juventus. Vanavond speelt de Catalaanse grootmacht tegen het Portugese Sporting Portugal. De Portugezen waren in de eerste wedstrijd te sterk voor Olympakos. In Griekenland zegevierde de Portugese topclub met 2-3. 

De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in het José Alvalade, de thuishaven van Sporting. Barça landde gisteren al op Portugese bodem. De stemming binnen het Catalaanse kamp is zeer prettig. De mannen van Ernesto Valverde zijn het seizoen namelijk uitstekend begonnen. De eerste zes competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen, het elftal kreeg slechts één goal tegen en scoorde er zelf flink op los.

Barça TV brengt de lachende spelers in beeld en neemt je mee naar de eerste dag in de Portugese hoofdstad. Gisteren werd er door de Catalaanse grootmacht al getraind in het stadion. Bekijk de beelden van de training hieronder.

Het bericht Achter de schermen | FC Barcelona in Lissabon verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico