Roemeen fluit Sporting Portugal-Barça

Na de overwinning op Juventus is Barcelona op jacht naar de tweede overwinning in de groepsfase van de Champions League. Woensdag treffen de Catalanen in Lissabon Sporting Portugal. Het duel staat onder leiding van een Roemeense scheidsrechter.

De UEFA heeft namelijk Ovidiu Hategan aangesteld voor het Champions League-duel tussen Sporting Portugal en FC Barcelona. De arbiter, die sinds 2011 op het hoogste Europese niveau fluit, heeft beide ploegen één keer eerder gefloten. De Roemeen floot Barcelona afgelopen seizoen in de groepsfase, toen Barcelona met 7-0 van Celtic won.

Hategan wordt woensdag bijgestaan door Octavian Sovre en Sebastian Gheorghe. Barcelona, dat twee weken geleden Juventus versloeg, kan ook in de Champions League ongeslagen blijven.

Het bericht Roemeen fluit Sporting Portugal-Barça verscheen eerst op BarcaSource.

Powered by WPeMatico